Відділ впровадження інформаційних технологій

ЦИПАК АЛЛА ОЛЕКСІЇВНА

начальник відділу

місцезнаходження, м.Чернігів, пр. Миру, 44

тел. (0462) 67-56-80

Мета діяльності відділу – впровадження, супровід  та організаційно-методична підтримка інформаційних технологій в галузі охорони здоров’я.

Відділ впроваджує програмно-технічні комплекси в медичних закладах області; забезпечує функціонування інформаційних систем та мереж єдиного інформаційного простору в галузі охорони здоров’я, маркетологічне дослідження ринку програмних, технічних засобів та послуг в області інформаційних систем, обробки і передачі даних; готує пропозиції по централізованих закупках комп’ютерного обладнання та ліцензійного програмного забезпечення; здійснює ремонт та поточне технічне обслуговування засобів комп’ютерної техніки.

Відділом проводиться:

– розробка загальносистемних та технічних вимог при створенні реєстрів та баз даних, супровід програм

– налагодження операційних систем та програмного забезпечення на комп’ютери користувачів ОЦІАТ та ПЗСЖ, а також в інших медичних закладах на договірній основі.

– надання методологічної та консультативної допомоги структурним підрозділам  медичних  закладів  з питань формування, використання,         захисту інформаційних ресурсів, впровадження інформаційних технологій та застосування технічних засобів обробки, збереження і передачі інформації.

– забезпечується взаємодія з питань інформатики та зв’язку з аналітичними та організаційно-методичними підрозділами медичних закладів області.